Magazin24

Köping Hockey förhandlar med två nygamla spelare

Ishockey · Publicerad 25 april, 2012 kl. 18:47

Nu kan Magazin24 avslöja att två spelare som för diskussion med Köping Hockey är Roberth Lyckholm och Anton Nilsson. Två spelare som har Köping Hockey som moderklubb. För Roberth kan det bli ett hopp från det allsvenska laget Örebro till division 2-hockey med Köping Hockey. – Jo det går lite rykten och det finns intresse från båda sidorna. Men ingenting är klart och vi ska ses i slutet av denna vecka och prata i genom allt. Jag känner lite folk i föreningen och spelare och jag har fått ett bra helhetsintryck av föreningen. För tillfället är Roberth andramålvakt i Örebro men de har värvat Stefan Ridderwall och en målvakt till är på gång. – Så det skulle betyda att jag blir tredjemålvakt och att Örebro vill låna ut mig. De vill ha mig så nära som möjligt och jag bor i Örebro. – Jag vill spela matcher och det har Köping Hockey lovat mig. Det finns även intresse från division 1-lag men jag är imponerad av organisationen i Köping. Jag vill spela i ett lag som satsar på att vinna division 2 och ta sig till division 1 i stället för att sitta på bänken i ett division 1-lag. Men allt styr av Örebro. Jag har varit här i fyra år och jag har mitt hjärta här. Men Köping är ett hett alternativ och de vill ha mig. Om vi löser allt och det blir Köping Hockey så kan det bli en bra utmaning för mig säger Roberth. Nästa spelare som är intresserad av att spela i Köping Hockey är Anton Nilsson. – Jo jag ska snacka kontrakt med Köping Hockey i slutet av veckan. Det finns en stor chans att jag skriver på. Jag är sugen på att komma hem men först måste vi komma fram till en bra lösning. Jag gillar deras satsning att de vill ta sig upp i division 1. De har ett ungt och bra lag som lockar mig. Jag har pratat med vänner hemma och familjen och de har berättat att Köping Hockey har spelat bra under säsongen. – Om vi kommer överens så kan det bli en bra utmaning för mig. Jag har inte bestämt mig ännu och vill höra vad de har att säga om deras mål och vad de vill med mig avslutar Anton. Vi kontaktade Robert Lindquist som är press- och mediaansvarig på Köping Hockey. – Vi har haft kontakt med dem och ett par spelare till. Vi kommer att träffa dem och vi kan troligtvis presentera de intressanta spelarna inom kort. Anton Spelade i Norge förra säsongen och är född 1992. Han är back. Roberth Lyckholm var utlånad till HC Örnen förra säsongen men tillhör Örebro. Han är också född 1992 och han är målvakt.

Arbogas sköna femetta

Fotboll Arboga Södra körde över Hallstahammar under onsdagskvällen.

Köping premiärvann – och talangen hyllas stort

Köping HC vann säsongspremiären mot Haninge under onsdagskvällen. Slutresultatet skrevs till 3-2 efter straffar. Junioren tillika debutanten Linus Gustavsson hyllas stort efter...

Här är grupperna i den lokala innebandyfesten

Innebandy Den 2 september inleds Sverigespelen i innebandy. Nu är grupperna klara.

Skyttekungen kan missa derbyt

Fotboll KBK-stjärnan kan stängas av i efterhand.

Arbogasonen siktar på medalj i Paralympics

Bordtennis Bordtennisspelaren Emil Andersson, från Arboga, tog brons vid Paralympics för fyra år sedan. Nu närmar sig årets mästerskap i Rio, och Andersson är taggad.