Publicerad ons 21 Dec, 2011 kl 10:19

Köpings nya butik slog upp portarna

Den andra november blev etableringen klar och arbetet med att färdigställa lokalen påbörjades. Ingela Melin förklarar att hon vill börja med julhandeln i ryggen och därför valde att öppna butiken i mitten av december. I första hand kommer de att sälja kläder av märket B.Young. Andra märken som kommer att säljas i butiken är till exempel Fransa och Ichi. Ingela Melin berättar att de kommer att sälja små kollektioner med attraktiva varor. Målgruppen är tänkt att vara mentalt unga kvinnor i alla åldrar. – Man ska känna sig välkommen när man kommer hit säger Ingela. Jag vill lyfta stan med min butik. För mig är det viktigt att sälja med hjärtat. Ingela hoppas på en ljus framtid för hennes satsning. JENNY HOLMSTRÖM


Magazin24.se
webben@magazin24.se

Våra regler för kommentarer:
- Kommentera i vänlig och civiliserad ton.
- Håll dig till ämnet

Användare som upprepade gånger bryter mot reglerna kommer att stängas av.
- Du har juridiskt ansvar för dina kommentarer på Facebook.