Publicerad: februari 11, 2012 kl 18:00

Fest- och bröllopsmässan fyllde Big Inn

Mellan butikerna i köpcentret Big Inn i Köping var röda mattan utlagd och en mängd utställare visade upp vad de kan erbjuda till festen eller bröllopet. Mässan bjöd på en stor blandning av utställare som visade upp allt från festens smycken till bröllopstårtor. Mässbesökarna fick även ta del av flera uppträdanden på scenen som trubadur modevisning och dansshow. Ulrika Mikiver och Pia Hjelm Södergran från Big Inns intresseförening var mycket nöjda med dagen. – Det är succé redan första året! Det har gått galet bra och vi är verkligen nöjda säger Pia. – Det har gått över förväntan håller Ulrika med. Stämningen bland utställarna var mycket god och ett par av dem berättade att de har fått göra flera affärer under dagen. Här följer några av utställarna: Camilla Herko och Tom Ljungqvist från Inbed Sweden. Sandra Lundström och Linn Löfling från BeautyNails. Lotta Granberg från Ögir Mat & Musik med sonen Fabian och hans kusin Johannes. Pia Hoxell från MusikEvent. Niklas Hoxell från MusikEvent skötte mixerbordet. Björn och Lotta Arvidsson från Guldhuset Bronsil tillsammans med konferencieren Tony Irving. Pelle Sjöman och Theres Botold från Bivur. Anette Ling och Patrik Lundh från Jemp Guld. Adina och Jacoline Sahedo från White Night.


Magazin24.se
webben@magazin24.se
0221-209 10

Våra regler för kommentarer:
- Kommentera i vänlig och civiliserad ton.
- Håll dig till ämnet

...och detta är förbjudet:
- Att med detaljer eller ord kränka anhöriga eller berörda personer.
- Kommentarer om etnisk tillhörighet, sexuell läggning, kön, politisk tillhörighet eller religion om det saknar betydelse i själva sammanhanget.
- Svordomar eller liknande obscena ord.
- Inlägg som avviker från ämnet.
- Trams, obegripligheter och nonsens.
- Hot, trakasserier, lögner, skvaller, personangrepp eller ärekränkande inlägg.
- Uppmanande till brott eller inlägg som bryter mot Yttrandefrihetsgrundlagen (YGL 1991:1469).
- Att försöka dölja sin identitet - för redaktionen - med anonyma mejl- och internettjänster.

Kommentarsfunktionen tillhandahålls och övervakas i enlighet med den så kallade BBS-lagen, Lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor (1998:112).
Det innebär att den som skriver kommentaren är personligen ansvarig för innehållet i kommentaren och kan ställas inför rätta.
Redaktionen granskar och tar vid behov bort inlägg som bryter mot lagen (1998:112) och de uppsatta kommentarsreglerna.
Kommentarsfunktionen följer också tidningens pressetiska hållning.

Användare som upprepade gånger bryter mot reglerna kommer att stängas av.