Publicerad: juni 2, 2012 kl 09:37

Iren satsar på friskvård och hälsa

På Herrgårdsallén i Kolsvas företagshus finns sedan 1 mars företaget Iren Friskvård och hälsa. Företaget drivs av Irene Gustavsson som är utbildad spa- och massageterapeut. Massage i fokus Irene arbetar med klassisk massage som främsta inriktning. – Jag arbetar förebyggande och håller även i olika sorters träningspass för grupper säger Irene och fortsätter: – Under passen använder utövarna kroppen som redskap och vi är både utomhus samt inomhus berättar Irene. Varför startade du företaget? – Eftersom jag utbildat mig tidigare så kände jag att nu var det dags att stå på egna ben och syssla med det jag älskar. Jag vill utveckla mitt företag och även plocka in kosten då jag arbetar halvtid som kock på en förskola och känner att kosten är en mycket viktig del i att må bra förklarar Irene. Irene brinner för gruppträningar och har förutom ovannämnda pass även hållit i träningar för grupper på Nokkos Fitness i Köping och planerar att fortsätta med den biten framöver. – Jag vill även börja sälja ekologiska produkter och håller för närvarande på att testa fram mig säger Irene.


Magazin24.se
webben@magazin24.se
0221-209 10

Våra regler för kommentarer:
- Kommentera i vänlig och civiliserad ton.
- Håll dig till ämnet

...och detta är förbjudet:
- Att med detaljer eller ord kränka anhöriga eller berörda personer.
- Kommentarer om etnisk tillhörighet, sexuell läggning, kön, politisk tillhörighet eller religion om det saknar betydelse i själva sammanhanget.
- Svordomar eller liknande obscena ord.
- Inlägg som avviker från ämnet.
- Trams, obegripligheter och nonsens.
- Hot, trakasserier, lögner, skvaller, personangrepp eller ärekränkande inlägg.
- Uppmanande till brott eller inlägg som bryter mot Yttrandefrihetsgrundlagen (YGL 1991:1469).
- Att försöka dölja sin identitet - för redaktionen - med anonyma mejl- och internettjänster.

Kommentarsfunktionen tillhandahålls och övervakas i enlighet med den så kallade BBS-lagen, Lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor (1998:112).
Det innebär att den som skriver kommentaren är personligen ansvarig för innehållet i kommentaren och kan ställas inför rätta.
Redaktionen granskar och tar vid behov bort inlägg som bryter mot lagen (1998:112) och de uppsatta kommentarsreglerna.
Kommentarsfunktionen följer också tidningens pressetiska hållning.

Användare som upprepade gånger bryter mot reglerna kommer att stängas av.