Publicerad ons 27 Jun, 2012 kl 09:47

Kanalens Dag firas på lördag

Förra året besökte över 1 500 personer Kanalens Dag och förhoppningen är att minst lika många kommer till årets evenemang vid Hjälmare Docka i Arboga. – Men det beror mycket på vädret säger Sven Mangnäs från Hjälmare Kanals Vänner. Mellan klockan 10 och 16 bjuds det på ponnyridning fiskedamm och marknad. Dessutom kommer både ångbåtar och modernare båtar att lägga till vid bryggan. – Sjöräddningen från Hjälmaren kommer också och Köpings Dragspelsklubb ska spela säger Sven. På eftermiddagen är det dags för den årliga dragkampen en blöt tillställning där de två lagen står på varsin sida om kanalen. – Det blir nog en del som får bada i år med avslutar Sven.


Magazin24.se
webben@magazin24.se

Våra regler för kommentarer:
- Kommentera i vänlig och civiliserad ton.
- Håll dig till ämnet

Användare som upprepade gånger bryter mot reglerna kommer att stängas av.
- Du har juridiskt ansvar för dina kommentarer på Facebook.