Publicerad fre 29 Jun, 2012 kl 10:08

Musik på Skantzen

Det var fullt hus i ”Carmenladan” på Skantzen i Hallstahammar när Smiley och Helen Starborg öste loss på onsdagskvällen på det populära ”Musik på Skantzen”. De kommer att vara underhållning där varje onsdagskväll under sommaren. Det var rock country blues visor och mycket annat som framfördes av det meriterade musikgänget. De behärskar det mesta i musikväg. De fick hela publiken att gunga med gammal som ung. Smiley består av: Henrik Västman Jonas Källstad Janne Carlen och Mats Hjulin. Och så klart vår lokala storstjärna Helen Starborg. Inskickat av Asko Tammela. Foto: ASKO TAMMELA


Magazin24.se
webben@magazin24.se

Våra regler för kommentarer:
- Kommentera i vänlig och civiliserad ton.
- Håll dig till ämnet

Användare som upprepade gånger bryter mot reglerna kommer att stängas av.
- Du har juridiskt ansvar för dina kommentarer på Facebook.