Publicerad tor 9 Aug, 2012 kl 20:45

Rafflande tornerspel inledde årets Riddarspel

Klockan 17 på torsdagen startade årets första Riddarspel där riddarna från lag Öst och lag Väst gjorde upp i spännande tornerspel. Det var inför nästan fullsatta läktare som först lag Öst och sedan lag Väst red in på tornerplanen i Bergmansparken i Arboga. Riddarna i de båda lagen valde ut varsin ungherre eller ungmö som de skulle strida för. De utvalda fick sedan sätta sig på en hedersläktare som de fick överblicka spelen från. Riddarna gjorde upp i ett flertal grenar innan det var dags för publiken att utse den riddare som gjort bäst ifrån sig. Publiken valde Riddar Korshjärta som inför publikens jubel fick rida ett ärevarv tillsammans med sin utvalda ungherre Emil. Nästa Riddarspel startar klockan 20.30 på fredagen. Då är det dags för kampen mellan de onda och de goda.


Magazin24.se
webben@magazin24.se

Våra regler för kommentarer:
- Kommentera i vänlig och civiliserad ton.
- Håll dig till ämnet

Användare som upprepade gånger bryter mot reglerna kommer att stängas av.
- Du har juridiskt ansvar för dina kommentarer på Facebook.