Publicerad fre 17 Aug, 2012 kl 20:12

Beachrock är i gång

Klockan 18 på fredagskvällen slog Krillan upp portarna för den tionde upplagan av ungdomsarrangemanget Beachrock. Inom en halvtimme hade över 100 barn ungdomar och föräldrar tagit sig ner till badområdet för att besöka evenemanget. Här bjöds det på musik rodeotjur landbandy boomfight och mycket annat. Från scenen hördes arbogabanden Charity and Madness och Ahbbrev. Senare under kvällen uppträdde även Familjen och Norlie & KKV. Vid 19-tiden på kvällen hade redan 253 personer gått in och fler var på väg mot ingången. – Vi räknar med över 1 000 personer säger Pernilla Einan på Kultur och Fritid. Bassängerna stängde klockan 22 och hela evenemanget pågick fram till klockan 24. Arbogabandet Charity and Madness. Många ville testa på boomfight. Några passade på att bada. Ahbbrev på scenen. Sara Sjöblom målar en tatuering på Sabina.


Magazin24.se
webben@magazin24.se

Våra regler för kommentarer:
- Kommentera i vänlig och civiliserad ton.
- Håll dig till ämnet

Användare som upprepade gånger bryter mot reglerna kommer att stängas av.
- Du har juridiskt ansvar för dina kommentarer på Facebook.