Publicerad sön 19 Aug, 2012 kl 19:33

Sol grus och dånande motorer

Det var en spännande eftermiddag på Cirkusplatsen vid Ullvihallen i Köping. Solen gassade gruset dammade och motorerna vrålade på motocross-cyklar bilar och monstertrucks. Några hundra besökare hade samlats för att se showen. Här bjöds det bland annat på fartfyllda stunts bilåkning på två hjul och giganstiska monstertrucks. Showen pågick i ungefär 1 5 timme. Blott 9-åriga stuntmannen Dean utförde flera trick med sin motocross. Köpings Bildemontering hade skänkt ett antal skrotbilar som stuntmännen först körde sönder sedan förstörde mer under diverse tricks för att till slut mosa totalt med tre monstertrucks. Daniel och David kör bil på två hjul. Daniel och David ville få med sig tjejer från publiken på en åktur. De fick med sig två tjejer var som fick testa hur det är att åka bil på två hjul. I den här delen av showen visade de hur man voltar med en bil. Skrotbilen gick dock sönder efter första försöket så bilen bakom fick skjutsa runt den två varv. Världens största HD.


Magazin24.se
webben@magazin24.se

Våra regler för kommentarer:
- Kommentera i vänlig och civiliserad ton.
- Håll dig till ämnet

Användare som upprepade gånger bryter mot reglerna kommer att stängas av.
- Du har juridiskt ansvar för dina kommentarer på Facebook.