Publicerad tor 23 Aug, 2012 kl 15:55

Klubben startar säsongen

Klubblivet i Köping har varit dött under sommaren men till helgen återupplivas det igen. Det är säsongspremiär för Klubben på Hotel Scheele med temat ”White Party”. – Vi uppmanar att gästerna kommer klädda i vitt. Det kommer förhöja känslan tillsammans med ljusutrustningen vi fixat säger Viktor Jebsen arrangör. Arrangörerna lovar förutom bra ljus även bra ljud. – Utrustningen är dubblad till denna säsong förklarar Jebsen. I musikväg blir det stort fokus på klubbmusik med allt från kommersiell huset till lite ”tyngre” genres inom house som spelas bland annat på Ibiza. Under hösten är varje ”lönelördag” spikad för Klubben och det arbetas just nu hårt på att utöka konceptet till fler helger. – Till helgen är det ett stort tryck på biljetter så vi uppmanar alla som vill komma att köpa förköp eller komma i god tid på lördag avslutar Jebsen.


Magazin24.se
webben@magazin24.se

Våra regler för kommentarer:
- Kommentera i vänlig och civiliserad ton.
- Håll dig till ämnet

Användare som upprepade gånger bryter mot reglerna kommer att stängas av.
- Du har juridiskt ansvar för dina kommentarer på Facebook.