Publicerad tis 17 Jul, 2012 kl 11:48

Jacob Czitrom släpper ny singel

Jacob Czitrom är producent och Johan Tenbrink sjunger/rappar i den nya singeln Vi Är Natten. Texten i låten har inspirerats av det dåliga vädret som denna sommar har bjudit på. – Jag och Johan var lite trötta på det kassa vädret som varit denna sommaren och i låten sjunger Johan bland annat om mörkret och om den sista sommaren berättar Jacob. Johan Tenbrink och Jacob Czitrom lärde känna varandra 2001 via det årets rapp-SM. Sedan dess har killarna pratat mycket via nätet och det här är deras andra samarbete. Vi Är Natten är en singel som killarna släpper gratis eftersom de ogillar att allt kostar i dag. – Vi gillar inte hur det blivit att allting ska kosta så den här låten har vi gjort for the people säger Jacob. Han berättar också att han med den nya låten vill få lyssnarna att ta till sig den nya genren Dancestep. Dancestep är en kombination av Dance- och Dubstepmusik. Jacob förklarar att han ibland tycker att Dubstep innehåller lite mycket oljud och han gillar att få in lite mer dansanta toner i den musiken. – Jag tror mycket på den nya genren det kan bli jäkligt bra avslutar han.


Magazin24.se
webben@magazin24.se

Våra regler för kommentarer:
- Kommentera i vänlig och civiliserad ton.
- Håll dig till ämnet

Användare som upprepade gånger bryter mot reglerna kommer att stängas av.
- Du har juridiskt ansvar för dina kommentarer på Facebook.


LÄS OCKSÅ…