Publicerad tis 3 Jul, 2012 kl 09:16

Tre brott på två timmar

Under måndagen togs en man för snatteri på en matvaruaffär i Arboga. Mannen blev stoppad av butikspersonal efter att han hade plockat på sig varor till ett värde av 112 kronor. En timme senare kom samme man cyklande till trafikplats Sätra och gick in i en butik och ertappades för ett ytterligare brott då han snattade varor för 45 kronor. Polisen misstänker även att cykeln var stulen och den beslagtogs. Mannen var även berusad och omhändertogs. Mannen lyckades att utföra tre brott på ungefär två timmar.


Magazin24.se
webben@magazin24.se

Våra regler för kommentarer:
- Kommentera i vänlig och civiliserad ton.
- Håll dig till ämnet

Användare som upprepade gånger bryter mot reglerna kommer att stängas av.
- Du har juridiskt ansvar för dina kommentarer på Facebook.