Publicerad fre 13 Jul, 2012 kl 15:14

Sommar på Abramsgården

Varje söndag i juli är det aktiviteter på Abrahamsgården i Medåker. Nu på söndag besöker bland annat konservatorn Magnus Jansson gården där han visar upp uppstoppade djur. Konstnären Hasse Jansson ställer ut sina djur- och naturmotiv och Lena Palmér demonstrerar maskinstickning. Till sist finns Lars Palmér på plats och visar och säljer litteratur om Amerikanska Veteranbilar. – Vi räknar med ganska mycket folk till söndag speciellt om det blir fint väder säger Tommy Karlsson ordförande för Medåkers Hembygdsförening. Aktiviteterna håller på från klockan 14.00 till klockan 17.00 och det är fri entré.


Magazin24.se
webben@magazin24.se

Våra regler för kommentarer:
- Kommentera i vänlig och civiliserad ton.
- Håll dig till ämnet

Användare som upprepade gånger bryter mot reglerna kommer att stängas av.
- Du har juridiskt ansvar för dina kommentarer på Facebook.


LÄS OCKSÅ…