Publicerad mån 30 Jul, 2012 kl 20:26

Äldre kvinnas plånbok stulen ur rollator

Vi skrev i lördags om den äldre kvinnan som blev bestulen på sin plånbok i en livsmedelsbutik i Arboga. Nu har polisen kommit med några fler upplysningar om händelsen. Stölden ska ha inträffat någon gång mellan 10.00 och 10.10 lördagen den 28 juli. Den äldre kvinnan blev då tilltalad av en annan kvinna i butiken när hon handlade och efter samtalet var plånboken borta. Målsäganden ska ha uppfattat att en annan person stod bakom henne när hon pratade med kvinnan i butiken. Denna person tillsammans med kvinnan som hon blev tilltalad av kan enligt polisanmälan vara inblandade i brottet. Kvinnan som den äldre kvinnan blev tilltalad av var i 45-årsåldern kortväxt med brunt långt hår. I plånboken fanns kontanter och kort som målsägande blev av med vid stölden.


Magazin24.se
webben@magazin24.se

Våra regler för kommentarer:
- Kommentera i vänlig och civiliserad ton.
- Håll dig till ämnet

Användare som upprepade gånger bryter mot reglerna kommer att stängas av.
- Du har juridiskt ansvar för dina kommentarer på Facebook.