Publicerad sön 24 Jun, 2012 kl 08:13

Hallstahammar Promotion tappar delar av ledningen

Hallstahammar Promotions ordförande Håkan Freijd och vice ordförande Marie Lundmark väljer båda att lämna sina uppdrag. De berättar att det är tidsbrist som ligger bakom problemet och att det inte handlar om någon konflikt något som det florerat rykten kring. – Jag driver ett företag med 35 anställda och vi befinner oss i en expansiv fas. I dagsläget jag inte tid med det här ideella engagemanget säger Håkan Freijd till VLT. – Jag känner inte till någon konflikt. Jag driver ett konsultföretag och i måndags fick vi reda på att vi får ett stort uppdrag som gör att jag kommer att tillbringa mycket tid utomlands. Jag kommer helt enkelt inte att vara tillgänglig i den utsträckning som krävs för att fortsätta mitt uppdrag i Hallstahammar promotion säger Marie Lundmark till VLT.


Magazin24.se
webben@magazin24.se

Våra regler för kommentarer:
- Kommentera i vänlig och civiliserad ton.
- Håll dig till ämnet

Användare som upprepade gånger bryter mot reglerna kommer att stängas av.
- Du har juridiskt ansvar för dina kommentarer på Facebook.