Publicerad mån 2 Jul, 2012 kl 07:56

Full fart när Suradagarna avslutades

Hantverksmarknad loppis fina bilar sillunch och uppvisning av islandshästar var bara några av aktiviteterna som fanns att välja på under Suradagarnas sista dag. Lokala föreningar fanns på plats och sålde mat och lotter och glada privatpersoner ställde upp stora marknadsstånd på loppis. Gratis husvagns- och husbilscamping gjorde att även besökare utifrån kunde besöka Suradagarna i helgen. Något för både stora och små. Karin Wimmer och Anders Bergman var i Sura på besök från Stockholm med tvillingarna Filip och Isak snart två år. Fina islandshästar visades upp för allmänheten. Här syns Ellinor Hansson med hästen Garpur från Uggårds. Det är inte bara på Arboga Meet som det finns tjusiga gamla bilar. Hembygdsföreningen serverade en somrig sillunch till alla hungriga besökare.


Magazin24.se
webben@magazin24.se

Våra regler för kommentarer:
- Kommentera i vänlig och civiliserad ton.
- Håll dig till ämnet

Användare som upprepade gånger bryter mot reglerna kommer att stängas av.
- Du har juridiskt ansvar för dina kommentarer på Facebook.