Publicerad tor 12 Jul, 2012 kl 15:03

Stoppade biltjuven som tidigare hade dumpat bil

På tisdagseftermiddagen försökte en man stjäla en bil i Hallstahammar. Mannen hade slagit sönder ett litet fönster och försökte starta bilen då ägaren till bilen precis kom förbi när denne rastade hunden. Ägaren började ropa på mannen i bilen som då flydde från platsen. Mannen var påverkad. Strax innan detta hände hade troligtvis samme brottsling stulit en bil och kört sönder ett staket på Snevringevägen i Hallstahammar. Polisen tror sig veta vem gärningsmannen är.


Magazin24.se
webben@magazin24.se

Våra regler för kommentarer:
- Kommentera i vänlig och civiliserad ton.
- Håll dig till ämnet

Användare som upprepade gånger bryter mot reglerna kommer att stängas av.
- Du har juridiskt ansvar för dina kommentarer på Facebook.