Publicerad mån 23 Jul, 2012 kl 10:10

Strömsholms kanal stängd ytterligare en vecka

Precis som tidigare är det de höga flödena som sätter stopp för kanalverksamheten. Måndagen den 23 juli uppmättes flöden på upp till 47 kubikmeter per sekund vilket fortfarande är högre än de 30-35 kubikmeter per sekund som krävs för att säkerheten ska kunna garanteras. Det innebär att även kanalbåten M/S Strömsholm måste ligga still ännu en vecka. De resenärer som bokat resa till kommande helg ombeds om- eller avboka till de kommande helgerna i augusti då man hoppas att verksamheten ska återupptas. Ett nytt beslut om huruvida kanalen kan öppnas igen tas den 30 juli.


Magazin24.se
webben@magazin24.se

Våra regler för kommentarer:
- Kommentera i vänlig och civiliserad ton.
- Håll dig till ämnet

Användare som upprepade gånger bryter mot reglerna kommer att stängas av.
- Du har juridiskt ansvar för dina kommentarer på Facebook.