Publicerad sön 19 Aug, 2012 kl 10:39

Man med kniv oroade allmänheten

När patrullen kom fram var inte mannen kvar på platsen men de pratade med människor som rörde sig i området och kunde snabbt utröna vem mannen var. Polisen tog sig till mannens hemadress där de hittade honom i trappuppgången utanför hans lägenhet. Eftersom mannen var berusad omhändertogs han enligt LOB lagen om omhändertagande av berusad person. Kniven som folk ska ha sett honom med fanns inte på platsen och ingen av de som sett honom med den kände något behov av att anmäla händelsen därför blev det ingen annan anmälan mot honom. Han fick följa med till polisstationen i Västerås för tillnyktring.


Magazin24.se
webben@magazin24.se

Våra regler för kommentarer:
- Kommentera i vänlig och civiliserad ton.
- Håll dig till ämnet

Användare som upprepade gånger bryter mot reglerna kommer att stängas av.
- Du har juridiskt ansvar för dina kommentarer på Facebook.