Publicerad: juni 8, 2012 kl 19:05

I vinter börjar Max servera burgare

De senaste åren har nog de flesta sett skyltarna vid Big Inn-området det står ”Här öppnar Max”. Snart kommer det att bli verklighet för i slutet av 2012 är det planerat att restaurangen ska öppna. – Vi hoppas på att öppna innan jul gärna i månadsskiftet mellan november och december berättar Patrik Engman Etableringschef på Max. Han berättar att de snart kommer att starta byggnationen av restaurangen som ska ligga på parkeringen i närheten av skyltarnas placering. – Vi ska börja inom en väldigt snar framtid. Vi håller på med de sista detaljerna nu berättar Patrik. ”Många ungdomar får sitt första jobb hos oss” Han avslöjar att den nya restaurangen ska ge ett 50-tal personer arbete varav de flesta kommer att vara unga människor. – Vi anställer främst unga som vill framåt. Det känns väldigt kul att vi kan komma hit och skapa de här arbetstillfällena. Många ungdomar får sitt första arbete hos oss och det känns väldigt utmanande och stimulerande att ta hand om dem och lotsa in dem i arbetslivet säger Patrik. Kommer ni att låna in chefer från andra restauranger? – Vi kommer att ha en kombination av folk från andra restauranger och lokala personer. Vi kommer kanske att låna in chefer från andra restauranger till en början under en upplärningsperiod. Men i framtiden kommer de flesta att komma från Köpingstrakten säger han. ”En spännande stad” Enligt Patrik Engman är några av anledningarna till att Max har valt att etablera sig i Köping att kommunen ligger i en bra region närheten till E18 och det korta avståndet till Stockholm. – Vi har en expanstionstakt som ligger på mellan sju och tio restauranger per år. Köping är en spännande stad som passar bra in i den strategin. Snart kommer vi att kunna erbjuda Sveriges godaste hamburgare till Köpingsborna säger Patrik. Köping kommer att få en liknande restaurang. Patrik Engman Etableringschef på Max Hamburgerrestauranger AB.


Magazin24.se
webben@magazin24.se
0221-209 10

Våra regler för kommentarer:
- Kommentera i vänlig och civiliserad ton.
- Håll dig till ämnet

...och detta är förbjudet:
- Att med detaljer eller ord kränka anhöriga eller berörda personer.
- Kommentarer om etnisk tillhörighet, sexuell läggning, kön, politisk tillhörighet eller religion om det saknar betydelse i själva sammanhanget.
- Svordomar eller liknande obscena ord.
- Inlägg som avviker från ämnet.
- Trams, obegripligheter och nonsens.
- Hot, trakasserier, lögner, skvaller, personangrepp eller ärekränkande inlägg.
- Uppmanande till brott eller inlägg som bryter mot Yttrandefrihetsgrundlagen (YGL 1991:1469).
- Att försöka dölja sin identitet - för redaktionen - med anonyma mejl- och internettjänster.

Kommentarsfunktionen tillhandahålls och övervakas i enlighet med den så kallade BBS-lagen, Lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor (1998:112).
Det innebär att den som skriver kommentaren är personligen ansvarig för innehållet i kommentaren och kan ställas inför rätta.
Redaktionen granskar och tar vid behov bort inlägg som bryter mot lagen (1998:112) och de uppsatta kommentarsreglerna.
Kommentarsfunktionen följer också tidningens pressetiska hållning.

Användare som upprepade gånger bryter mot reglerna kommer att stängas av.