Publicerad tis 12 Jun, 2012 kl 22:37

Paviljongen på IP är invigd

Förra året börjades en omfattande upprustning av Paviljongen på Köpings IP. Grunden skulle behållas men allt annat är renoverat och utbytt. Upprustningen har kostat runt 4 miljoner kronor. – Nästa etapp är att bygga en parkering och ta bort staketet. Men vi är jättenöjda med Paviljongen. Allt är nytt och fint. Tanken är att alla ska kunna använda Paviljongen inte privata personer utan det är för föreningar och kommunen. Det finns plats för 70 personer här inne och man får tillgång hit när man bokar IP för något arrangemang. Föreningarna tycker att det är ett lyft och ett bra initiativ säger Thomas Halldén som är enhetschef för anläggningar.


Magazin24.se
webben@magazin24.se

Våra regler för kommentarer:
- Kommentera i vänlig och civiliserad ton.
- Håll dig till ämnet

Användare som upprepade gånger bryter mot reglerna kommer att stängas av.
- Du har juridiskt ansvar för dina kommentarer på Facebook.