Publicerad tor 12 Jul, 2012 kl 08:04

Ödehus brann i natt

Vid klockan 4.12 fick räddningstjänsten in ett larm om en brand på Vitövägen i Köping. Räddningstjänsten kämpade med att släcka branden och enligt polisen så var huset obebott så det kan röra sig om att branden var anlagd. Man har tidigare hyrt ut huset men det har stått tomt ett tag nu. Ingen person ska ha skadats i branden. Brottsrubriceringen är mordbrand och en brandteknisk undersökning kommer att genomföras under dagen. Det var posten som upptäckte branden på morgonen och ringde till räddningstjänsten. På tal om bränder så såg några vittnen rök från en personbil som stod parkerad vid Vasagatan i Arboga i natt. Räddningstjänsten fick även rycka ut för att kontrollera den bilen.


Magazin24.se
webben@magazin24.se

Våra regler för kommentarer:
- Kommentera i vänlig och civiliserad ton.
- Håll dig till ämnet

Användare som upprepade gånger bryter mot reglerna kommer att stängas av.
- Du har juridiskt ansvar för dina kommentarer på Facebook.