Publicerad tor 21 Jun, 2012 kl 08:43

Sjukresorna i Västmanland ska ses över

Under onsdagen beslutade Landstingsstyrelsen att tillsätta en arbetsgrupp som ska ta fram ett nytt regelverk för sjukresor i länet. – Grunden till det nuvarande regelverket för sjukresor beslutades 1991. Det är nu hög tid att ta ett nytt helhetsgrepp kring sjukresorna inte minst med tanke på de ökade kostnaderna säger Tommy Levinsson (S) ordförande i Västmanlands Samtrafikförbund. Under de senaste åren har antalet sjukresor med taxi ökat samtidigt som antalet vårdbesök har minskat. Arbetsgruppen ska även titta på hur kostnaderna för sjukresor kan minskas.


Magazin24.se
webben@magazin24.se

Våra regler för kommentarer:
- Kommentera i vänlig och civiliserad ton.
- Håll dig till ämnet

Användare som upprepade gånger bryter mot reglerna kommer att stängas av.
- Du har juridiskt ansvar för dina kommentarer på Facebook.