Publicerad tis 19 Apr, 2011 kl 07:50

ASIF stärker målskyddet

Förra veckan blev papperna klara för inlånet av 18-årige målvakten Nils Carlson från Örebro SK Ungdom till Arboga Södra. – Det är en fruktansvärt bra målvakt vi får in. Han stod mycket i division två förra året och är egentligen bra på det mesta. Möjligtvis saknar han lite styrka och självklart rutin men det känns otroligt bra att ha honom i laget säger Södras tränare Stefan Nilsson till Bbl/At. I och med den nya förstärkningen som kommer att finnas med ASIF fram till hösten har Arboga Södra nu fyra målvakter; Regis Colombelli Almir Masinovic Emil Gillberg och Nils Carlson skriver Bbl/At. Man vet dock ännu inte vem som kommer att vakta målet i premiären på måndag.


Magazin24.se
webben@magazin24.se

Våra regler för kommentarer:
- Kommentera i vänlig och civiliserad ton.
- Håll dig till ämnet

Användare som upprepade gånger bryter mot reglerna kommer att stängas av.
- Du har juridiskt ansvar för dina kommentarer på Facebook.