Publicerad lör 4 Aug, 2012 kl 17:47

Välförtjänt seger för KFF

Köping FF är i behov av självförtroende och poäng. Det har varit en turbulent tid och nya tränaren Mikael Milovonovic hade hoppats på sex poäng denna vecka. Men KFF förlorade mot Sköllesta i onsdags men i dagens match mot FBK Karlstad så blev det seger med 5-4. – Det var en välförtjänt seger. Fast vi bjöd på två baljor så tycker jag vi gjorde en bra match. Jag är mest nöjd över inställningen. Vi gav oss aldrig och låg på rätt sida hela tiden. Det är något som vi har snackat om och tyvärr så fanns inte den viljan i onsdags. I dag hade vi den där lagkänslan som man ska ha och man tar jobbet för varandra och inte enskilt Mikael Milovanovic. KFF gjorde snygga mål under matchen och målkungen i dag var Johannes Skoglund som gjorde tre mål. Dalibor Ivkovic och Semir Ajanic gjorde var sitt mål. – Johannes ska få en hatt efter matchen efter hans tre mål. Vi gjorde riktigt snygga mål i dag. Bröderna Skoglund var bra i dag. Christoffer har varit sjuk och febrig och har inte kunnat träna och han går in och gör det jättebra på vänsterkanten. På slutet fick han kramp i båda benen. Deras mål kom på lite tillfälligheter och straffen som de fick på slutet var kamp om bollen och den studsade upp på en försvarares hand och domaren blåser straff tillfälligheter och det hade varit väldigt snöpligt och vi inte hade vunnit den här matchen säger Mikael. Karlstad fick som sagt en straff på slutet som inte Markus Salin kunde rädda fast han gick åt rätt håll och var på bollen. – Vi gör det bra i dag och nu ska vi visa Kungsör att vi lever. De har bra spelare och jag känner tränaren sedan tidigare. Han är duktig och kunnig. – Det är även kul att Blend Sheikho fick komma in i dag och visa upp sig. Han är Köpingskille och vi måste våga satsa mer på våra egna avslutar Mikael. Köping FF vann alltså med 5-4. Nästa möte är derbyt mot Kungsör BK på onsdag.


Magazin24.se
webben@magazin24.se

Våra regler för kommentarer:
- Kommentera i vänlig och civiliserad ton.
- Håll dig till ämnet

Användare som upprepade gånger bryter mot reglerna kommer att stängas av.
- Du har juridiskt ansvar för dina kommentarer på Facebook.