Okategoriserade
19:44 | 18 september 2013

Förlust i hemmapremiären

Surahammars IF spelade hemma mot Åker/Strängnäs HC i hockeyns division 1 på onsdagen. ”Vi kom inte upp i den standard som vi ska hålla, det är för dåligt” säger Surahammars tränare Mikael Schillström efter matchen.

Det blev tyvärr en förlust för Surahammars IF i onsdagens match i Surahallaen.

Åker/Strängnäs gjorde det första målet efter 12 minuters spel, och ytterligare sju minuter senare slog de in 0 – 2.

I den andra perioden utökade Åker/Strängnäs ledningen till 0 – 3, och i den sista perioden blev 0 –  4 spiken i kistan. Surahammar missade en straff i slutet av den andra perioden.

Vad säger du om er insats i dag?

– Vi kom inte upp i den standard som vi ska hålla, det är för dåligt, säger Surahammars tränare Mikael Schillström.

Vad var det som var dåligt?

– Vi kommer inte ifatt motståndarna, vi står inte upp i mittzon, vi har noll försvarsspel och noll press i anfallszon. Och så gjorde vi inga mål heller, trots att vi hade flera chanser.

Surahammar har fått en tuff premiär i serien då de tidigt ställts mot två duktiga lag.

– Vi har mött två av topplagen nu. Men solen går upp i morgon med, nu är det bara att ta nya tag mot söndagens bortamatch mot Skedvi/Säters IF, avslutar Mikael.