Okategoriserade
12:18 | 16 april 2014

Ojaniemi lämnar Jönköping – kan hamna i Pixbo

Han är en av Jönköpings bästa spelare och han har jagats av flera klubbar men tackat nej. Men enligt uppgifter till Innebandymagazinet så är det Pixbo Wallenstam som ligger närmast för Köpingssonen Martin Ojaniemi.

23-åringen från Köping är eftertraktad i innebandyvärlden men än så länge är inget klart var Martin Ojaniemi hamnar nästa säsong. Det som är klart är att han kommer att lämna Jönköping.

– Det är inte klart än och jag har inte skrivit på för någon klubb. Jag känner till Pixbo sen tidigare efter att ha spelat mot dem. Men jag har tackat nej till några klubbar nu. Det är klart att jag inte ska stanna kvar i Jönköping och det vet klubben om. De vet och har förståelse för att jag vill testa något nytt, säger Martin Ojaniemi till Innebandymagazinet.se.

Innebandymagazinet har även fått uppgifter om att den klubb som ligger närmast att få Ojaniemis underskrift är Pixbo Wallenstam.

– Det som är viktigt för mig är att komma till en stabil förening. Jag vill spela slutspel i nästa säsong. Allt runt i kring ska klaffa. Flickvännen ska också flytta med och nu jobbar hon i Jönköping, så hon ska också jobba dit vi flyttat, säger han till sajten.

Kommentera artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-