Okategoriserade
16:17 | 19 december 2014

Hoppfullt i IBK

Efter uppehållet hoppas IBK Köpings lagkapten Peter Hofer att laget ska ta vid där de avslutade senast.

På lördag gästar IBK Köpings herrar IBK Lockerud Mariestad i den första matchen efter uppehållet. Efter en tung höst spelade IBK hem tre raka vinster innan speluppehållet och nu hoppas lagkaptenen Peter Hofer att laget kan behålla den känslan.

– Det känns bra och det ska bli skönt att spela match igen. Nu vänder ju serien så det vore kul om vi kunde prestera bättre nu än vad vi har gjort hittills. Vi avslutade med tre raka vinster och fick upp ett bra go och självförtroende, så jag hoppas att vi kan hitta det igen.

Så det är mycket som hänger på den mentala inställningen?

– Ja, vi måste försöka påminna oss om hur bra det funkade innan uppehållet och hitta den känslan. Det är ingenting som är enkelt eller kommer gratis utan vi måste jobba för det.
Uppehållet har fungerat som något av en rehabperiod för laget, och som det ser ut i skrivande stund ställer de upp med fullt manskap mot Lockerud, bortsett från Niclas Burén som är bortrest.

Hur tror du att matchbilden kommer att se ut?

– De är bollskickliga och är bra på att hitta skott i anfallszon, men vi kommer att spela mycket mer aggressivt än vad vi gjorde sist när vi mötte dem. Förhoppningen är att våra kontringar och aggressiva spel kommer att ge oss de mål som vi vill ha.

Matchen börjar klockan 16.00 på lördag.

Även Surahammars IBF spelar på lördagen. De tar emot Sjöstads IF på hemmaplan, matchen börjar klockan 14.00.

Kommentera artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-