Publicerad fre 9 Sep, 2011 kl 10:43

Anton kör för seger

VOC är rallyklassen som är känd för sina stenhårda fajter och tuffa satsningar. Men aldrig har väl serien varit så oerhört jämn som den är i 2011-års upplaga. Ingen av de tre förarklasserna Elit A Elit B och Cup är avgjord förrän dammet lägger sig i Eskilstuna på lördag kväll. Helt öppet alltså inför den sista och därför helt avgörande finaltävlingen. Kan det bli mer spännande än så? Oj vad det kommer att laddas i skogarna kring Eskilstuna på lördag! Sex stycken specialsträckor körs med start klockan 10. Anton Suontausta och co-drivern Anderas Peters från Kolsva MS ligger på en andra plats efter Peter Elg Säffle MK. Men seger i sverigeserien kan han inte nå då det fattas några ynka poäng. – Vi ska försöka vinna klassen elit-B med 19 startande nu på lördag och då räcker det till en andra plats vilket inte är helt fel med tanke på att vi inte kört dom två första tävlingarna i Vännäs i vintras säger Andreas Peters.


Magazin24.se
webben@magazin24.se

Våra regler för kommentarer:
- Kommentera i vänlig och civiliserad ton.
- Håll dig till ämnet

Användare som upprepade gånger bryter mot reglerna kommer att stängas av.
- Du har juridiskt ansvar för dina kommentarer på Facebook.