Insänt
16:26 | 7 september 2021

Insänt: Lyckat årsmöte med grillfest 31/8

Vi avhöll vårt sen i våras uppskjutna årsmöte ute i Lockmora i härligt väder.

Foto: Roffe Lindgren

Vår ordförande Gunilla Lindström hälsade alla välkomna till Årsmötet och vi hyllade alla våra bortgångna medlemmar under året med en tyst minut. Sen så startade årsmötet med att utse ordförande och sekreterare Angelica Stigenberg och Britt Lindgren valdes att leda mötet. Dagordning klubbades snappt igenom . Gunilla Lindström omvaldes till ordförande och till ledamöter Tore Dalgärd, Lasse Söderlund, Elisabeth Wigren-Lautaoja, Roffe Lindgren alla 2 år övriga i styrelsen Margareta Larsen, Margoth Bergström och Ingegerd Granath. Årsmötet avslutades och mötesordföranden avtackades med blommor.

Foto: Roffe Lindgren

Sen blev det grillfest. Mästergrillaren Lasse Söderlund hann med att grilla 90 hamburgare som alla bjöds på med tillbehör och sen blev det kaffe o kaka, under tiden så underhöll musikanten Jorma Ehnvik från Lindesberg med trevlig musik. Han berättade att han under åtta år brottats för Arboga AK bl.a i A-fyrstads. Tillställningen avslutades med lottdragning och alla verkade nöjda med dagen och vädret i Lockmora.

Text och foto:

Roffe Lindgren
PRO Kungsör


Det här är en insänd artikel skriven av en läsare. Skribenten är fristående och eventuella åsikter som framförs är skribentens egna.

Vill du skriva till vår insändarsida? Skicka din text till insant@magazin24.se. Max 3 600 tecken.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-