Insänt
09:55 | 23 november 2021

Insänt: Månadsreportage SPF Seniorerna Aktiv

Månadsmöte hölls den 17 november.

Foto: Inger Kåberg Johansson

Ordförande Margaretha Jurstrand hälsade alla varmt välkomna till dagens möte och speciellt till vår gäst Bo Hellström som ska berätta om Tibet. Ordf informerade om att service på hörapparater för seniorer som inte har hemtjänst har dragits in av Arboga kommun. Hon kommer att ta upp detta i KPR (kommunala pensionärsrådet).

Vår gäst Bo Hellström berättade om sina resor till Tibet. Mycket intressant och spännande att höra om och se bilder från hans resor genom ett vackert, kylslaget och lite kargt land.

Sven-Erik Wikström (trafik) informerade om att det kommer erbjudas trafikutbildning i samarbete med Arboga Trafikskola, där man får uppdatera sina kunskaper om gällande trafikmärken och regler. Han informerade också att arbetet med Herrgårdsbron snart är klart och att nästa större planerade arbete blir Storgatan som också kommer att ta sin tid att genomföra.

Sten Johansson (resesektionen) informerade att trettondagskonserten till Berwaldhallen är den 7 januari. Då det fortfarande känns som det finns en oro angående pandemin så blir det inför våren inte några planerade resor utomlands och inte heller några med övernattning inom Sverige. Det som kommer att erbjudas är kortare eller längre dagsturer.

Innan lotteridragningen tackades alla som kom, klubbmästeriet för kaffe och smörgås och vår gäst Bo Hellström.

Hon hälsade också alla välkomna till nästa möte 15 december, då vi kommer att vara i Medborgarhuset igen och då vi får besök av Arbogas Lucia och vi kommer att serveras tomtegröt, skinkmacka och kaffe.

Var rädd om dig och varandra!

OBS! För mer information och nyheter som dyker upp – kolla hemsidan ofta!

Text: Barbro Gustafsson
Foto: Inger Kåberg Johansson


Det här är en insänd artikel skriven av en läsare. Skribenten är fristående och eventuella åsikter som framförs är skribentens egna.

Vill du skriva till vår insändarsida? Skicka din text till insant@magazin24.se. Max 3 600 tecken.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-