Insänt
10:01 | 23 november 2021

Insänt: Medlemsmöte med bildspel ”var är bilden tagen”

Flera punkter avhandlades under mötet.

Det blev en dramatisk morgon för styrelsen när vi fick reda på att vår föredragshållare Taito Arkkukangas hade blivit hastigt sjuk och låg på lasarettet. Han skulle berätta i ord och bild om en resa med Trans-Mongoliska-järnvägen som många hade sett fram mot.

Runna Kvarn.

Efter ett antal samtal med eventuella ersättare så letade undertecknad fram ett bildspel från 2016 med beskurna bilder från Kungsör där man skulle gissa var bilden var tagen.

Mötet innehöll budget och verksamhetsplan 2022 som antogs. Medlemmarna fick ge förslag om vad som de vill ha på våra möten och många tips kom fram. Vi kommer att börja spela bowling i Köping start 23/11, sen hur ofta får deltagarna bestämma då. En hel del resor är på gång under våren bland annat till Dalsland, Kiel, skörderesa, hemlig resa och Stora Sundby slott med guidning. Badet fortsätter på måndagar, stavgång tisdag och torsdag i Åsen, bridge torsdagar, en matcirkel är igång, data och telefoncirklar startar på nyåret, även bokcirklar är igång.

Efter kaffet och fina smörgåsar så var det lottdragning efter detta så tackade vår ordförande Gunilla Lindström för dagen och bjöd in till nästa möte 14 december som går i julens tecken.

Text och bild: Roffe Lindgren, PRO Kungsör


Det här är en insänd artikel skriven av en läsare. Skribenten är fristående och eventuella åsikter som framförs är skribentens egna.

Vill du skriva till vår insändarsida? Skicka din text till insant@magazin24.se. Max 3 600 tecken.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-