Insänt
09:22 | 25 mars 2021

Insänt: PRO Arboga bjuder på sång och musik

Digitala träffar med PRO Arboga.

I dessa coronatider när vi inte kan träffas på sedvanliga månadsträffar inomhus bjuder PRO Arboga på digitala träffar, enligt planering sista tisdagen varje månad. Programmen är aktiviteter inom projektet Livsglädje på äldre dar och finansieras med medel från Socialstyrelsen. Syftet är att sprida glädje och motverka ensamhet bland äldre.

Under mars har vi spelat in två träffar. Den 8 mars – Internationella kvinnodagen – bjöd vi in biblioteket för att få tips på litteratur om kvinnoliv.

Trubaduren Johan Ljungqvist kom den 23 mars och underhöll med sång och musik. Johan spelar både lågmälda visor och rockiga låtar och bjuder oss att vara med och sjunga.

De digitala träffarna spelas in på ABF i Arboga och kan ses om och om igen. Länkar till programmen, både de som sänts tidigare och mars månads inspelningar, finns på vår hemsida pro.se/arboga. Där kommer även information om kommande träffar, så snart de är färdigplanerade. Välkommen in på hemsidan och njut och bli glad av Johans musicerande!

Margareta Engström Nöstdal


Det här är en insänd artikel skriven av en läsare. Skribenten är fristående och eventuella åsikter som framförs är skribentens egna.

Vill du skriva till vår insändarsida? Skicka din text till insant@magazin24.se. Max 3 600 tecken.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-