Insänt
09:21 | 1 september 2021

Insänt: PRO Arboga reste mot hemligt mål

Fredagen den 20 augusti klockan 07.00 var vi ett fyrtiotal PRO:are från Arboga som steg ombord på Götlunda Buss för resa mot okända mål.

PRO Arboga besökte bland annat MS Gustaf Wasa i Leksand. Foto: Inger Jansson

Första stoppet för morgonfika gjordes hos Elsa Anderssons konditori i Norberg. Nu var vi nära Dalagränsen och efter flera gissningar kom vi fram till Sundborn och Carl Larssongården där vi fick en guidad visning. Sedan fortsatte vår resa till Leksand. Där låg MS Gustaf Wasa och väntade. Vi gick ombord för en resa på Siljan. Ombord serverades mat och dryck. Efter båtresan stannade vi till hos Leksands brödbutik där vi kunde handla.

Elsa Anderssons konditori i Norberg. Foto: Inger Jansson

Nu kan man nog säga att hemresan började. Vi åkte via Borlänge för att stanna till i Grängesberg där kvällsfikat intogs. Kaffe och en stor smörgås serverades men många var så mätta att smörgåsen sparades! Sista etappen gick via Kopparberg och Lindesberg och under resan såldes ett lotteri. Vi var hemma i Arboga igen omkring 19.30-tiden. Vi som var med vill tacka busschauffören Carl-Magnus och PROs resekommitté för en lyckad resa och ett bra program!

Text: Sten Jansson 
Foto: Inger Jansson 


Det här är en insänd artikel skriven av en läsare. Skribenten är fristående och eventuella åsikter som framförs är skribentens egna.

Vill du skriva till vår insändarsida? Skicka din text till insant@magazin24.se. Max 3 600 tecken.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-