Insänt
13:19 | 2 september 2021

Insänt: PRO-träff med Danzant och mattcurling

Tisdagen den 24 augusti samlades PRO Arboga till höstens första träff i Folkets Park.

Mayliz Larsson och Conny Langvik, Danzant. Foto: Margareta Engström Nöstdal

Parken kommer att bli den ”nya” samlingspunkten under hösten.

Ordförande Ulla Berndtsson inledde med att informerade om kommande planerade aktiviteter. Närmast i tur, den 14 september klockan 13.00, är det framskjutna årsmötet. Då tas beslut om verksamhetsberättelse och ekonomisk berättelse för år 2020.

Övriga träffar i Parken blir den 26 oktober, budgetmöte den 23 november samt julfest den 14 december. På Stadskällaren blir det Oktoberfest den 15 oktober. Andra aktiviteter på gång är PRO-café i Ahllöfsparken den 3 och 10 september samt Rörelseglädje torsdagar på Krugen.

Danzant underhöll med musik och sång. Foto: Margareta Engström Nöstdal

Under kaffestunden underhöll Danzant med musik och sång. Danzant utgörs av Mayliz Larsson och Conny Langvik från Kolsva som bjöd på medryckande visor men även en del nostalgi!

Mattcurling. Foto: Margareta Engström Nöstdal

PRO Arboga kommer att erbjuda mattcurling i Folkets park så småningom. Därför var mattcurling-mattan utrullad för att ge alla en chans att prova på. Det resulterade i många glada skratt och leenden. Man måste nog prova på att spela för att inse hur roligt det är!

Träffen avslutades med lottdragning samt en uppmaning att gå in på föreningens hemsida för att se vad som är på gång. Ordförande Ulla Berndtsson tackade för en trevlig eftermiddag och hälsade välkommen till årsmötet den 14 september.

Text och foto: Margareta Engström Nöstdal 

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-