Insänt
14:08 | 29 september 2021

Insänt: SPF Seniorerna Aktivs månadsmöte 22 september

Vice Ordförande Sven-Erik Wikström hälsade alla varmt välkomna till dagens möte, speciellt välkommen till en ny medlem som var där för första gången samt till vår inbjuda gäst Håkan Sterner.

Väntjänsten – Birgitta Rodenius, berättade lite kort om väntjänstens funktion och att det är tänkt att starta upp mindre samtalsgrupper i vuxenskolans lokaler. Gruppen består idag av Ann-Kristin och Sven-Åke Farås, Barbro Gunnarsson, Gunilla Sigge och Birgitta Rodenius men vi behöver fler som kan tänka sig att hjälpa till inom denna verksamhet.

Jan Peterson (resesektionen) informerade om resor i närtid som Skokloster slott, julmarknad i Rostock och historiska svenskbygder i norra Tyskland. Sektionen har även haft möte med Kungsör och planerar för fullt inför våren 2022.

Jan-Olof Björklund informerade att jubileumskonserten med ”Claes Jansson & International­orkestern” äntligen blir av lördag 13 november. För Er som ännu inte bokat biljett så finns det fortfarande platser kvar och för dem som önskar fortsätta kvällen finns också möjlighet till en ”After Claes” konsertmeny på Stadskällaren.

Livslust – Håkan Sterner berättade med entusiasmen om sitt innehållsrika liv inom ”60 år i nöjesbranschen”. Många roliga, intressanta möten med kända artister och dess musik som håller än idag. Håkan Sterners lustfilosofi – När man har lust går allt mycket bättre!

Lotteridragning företogs innan ordförande avslutade med att tacka alla som kom, klubbmästeriet för kaffe och smörgås och dagens gäst Håkan Sterner.

Han hälsade också alla välkomna till nästa möte 20 oktober, då det är mannekänguppvisning och underhållning av Jonny ”Kungen” Fagerman, dessutom kommer vård-/omsorgschef Cecilia von Alten och informerar om äldreomsorgen.
OBS! Anmälan till Lisa Hammarqvist 070 – 520 12 59

Var rädd om dig och varandra !

Text: Barbro Gustafsson
Foto: Inger Kåberg Johansson 


Det här är en insänd artikel skriven av en läsare. Skribenten är fristående och eventuella åsikter som framförs är skribentens egna.

Vill du skriva till vår insändarsida? Skicka din text till insant@magazin24.se. Max 3 600 tecken.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-