Insänt
15:20 | 18 oktober 2021

Insänt: Tennisklubbens höstmix

Söndagen den 17 oktober var det åter dags med Köpings Tennisklubbs höstmix, efter ett corona-uppehåll.

Deltagarna från vänster Jonka Mogus, Kicki Nylander, Roger Aldén, Ann-Marie Lundin, Ann-Marie Uddqvist, Veronica Sjöström, Kjell Johansson, Arne Ljung, Hasse Jerner, Lasse Gyllstedt, Cathrine Jerner och Antje Kietzmann.

Det var 12 personer, fördelade på 7 damer och 5 herrar som deltog. Paren lottades ihop och spelade 25 minuter, innan det var dags för byte av spelpartner. Alla spelade 6 matcher med några pausar, då det fanns mycket att förtära i form av kaffe, smörgåsar, frukt och tenniskakan.

Resultatet beräknades sedan individuellt, antal vunna game med avdrag för förlorade game. Det är alltid roligt att försöka få så jämt spel som möjligt.

Deltagarna var mycket nöjda med detta upplägg av tävlingen. Alla kämpade och ville naturligtvis vinna. Det blev några trevliga timmar i hallen och som vanligt var det en hjärtlig och gemytlig stämning.

På 1:a plats kom Veronica Sjöström och Kjell Johansson. 2:a priset gick till Ann-Marie Uddqvist och Hasse Jerner och 3:e placeringen togs av Kicki Nylander och Roger Aldén. Alla pristagare fick var sitt bollrör.

Vi tackar personerna Hasse Jerner och Lasse Gyllstedt som förberedde tävlingen och Conny Ahlberg som skötte schemaläggning och resultaträkningen.

Text: Ann-Marie Uddqvist


Det här är en insänd artikel skriven av en läsare. Skribenten är fristående och eventuella åsikter som framförs är skribentens egna.

Vill du skriva till vår insändarsida? Skicka din text till insant@magazin24.se. Max 3 600 tecken.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-