Insänt
15:58 | 29 oktober 2020

Jonny Fagerman underhöll PRO Arboga

PRO Arboga höll höstmöte den 27 oktober i Medborgarhuset. Eftersom det är coronatider är deltagarantalet begränsat vid möten. Deltagare fanns därför både i lokalen och på internet. Via länk på PRO Arbogas hemsida gick det att följa sändningen hemifrån.

Foto: Karl-Ove Johansson

Ordförande Ulla Berndtsson informerade om ”senaste nytt” om aktiviteter på gång. Projektet Livsglädje på äldre dar bjuder alla pensionärer på ”pandemifika” i Medborgarhuset på fredagar klockan 10.00-12.00 under oktober och november.
 

CityGym i Arboga erbjuder pensionärer i PRO att prova på att träna i lokalen utan kostnad. Vill man sedan fortsätta finns ett rabatterat pensionärspris. Intresserade kan kontakta gymmet som ligger i stationshuset.
 

Projektet Livsglädje på äldre dar bjuder alla pensionärer på Mattcurling den 5 och 12 november i Folkets Park. Det är bara att gå dit och testa en rolig sport!
Biovisning blir det också inom projektets ram. Den 7 november visas filmen Sångkören, den 19 november filmen 1917 och den 3 december filmen En del av mitt hjärta. Entré 50 kronor.
Lördagen den 21 november underhåller Pär Sörman på Medborgarhuset.
Läs mer på hemsidan pro.se/arboga för att se vad som är på gång. 

Efter informationen intog Jonny Fagerman scenen. Jonny som tidigare bl.a. arbetat som kryssningsvärd på TallinkSilja kunde verkligen underhålla! Vi fick höra både rock och nostalgi och hela rummet gungade i takt med musiken. Så självklart blev det extranummer till en förtjust publik. 

Efter sedvanlig lottdragning påminde Ulla Berndtsson om nästa möte den 24 november innan mötet avslutades. 

Margareta Engström Nöstdal 

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-