Insänt
17:16 | 17 augusti 2020

Kvartersloppis i Arboga

Referat från helgens kvartersloppis i Arboga.

Initiativtagarna Sofia Lööw och Maria Grankvist. Foto: Barbro Holst

Det är många som anordnar loppis och secondhandmarknader nu speciellt under sommaren. I lördags den 15 var det dags för boende på Formvägen, Kärnmakarvägen och Modellvägen i Arboga

att duka upp leksaker, sportartiklar, kläder, böcker, husgeråd, möbler och allt möjligt på garageuppfarter och gräsmattor. Redan kl. 10.00 strömmade kunderna till.

Det blev lite stämning av Portobello Roads loppis i London fast i mycket mindre skala. Det fanns lådor med fynd att rota i och förhoppning om att hitta den där saken som man saknat under många år. Det glittrade och blänkte av glas, skålar, lampor och kläder fladdrade på vädringsställen i storlekar från barn till vuxen.

Initiativtagarna till kvartersloppisen var Maria Grönkvist och Sofia Lööw. Många familjer i kvarteret deltog. Vädret var hett och soligt. Eftersom försäljningen skedde utomhus var det möjligt att följa

Folkhälsomyndighetens rekommendationer med att hålla avstånd till varandra. I dessa dagar under coronatider och karantän behövs verkligen olika slag av evenemang.

Barbro Holst

Svala Jonsson var en av försäljarna. Foto: Barbro Holst

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-