Insänt
08:04 | 3 december 2020

“PRO Arboga på Svalbard”

Spännande föreläsning på PRO:s digitala möte

Detta är en genrebild. Foto: Pixabay

I dessa coronatider när vi alla ska undvika att träffas fysiskt, erbjuder PRO Arboga digitala möten i projektet Livsglädje på äldre dar. Projektet riktar sig till alla ensamma i Arboga.  

Den 24 november kunde vi till exempel följa med Marielle Holmbom till Svalbard. Marielle har arbetat på Svalbard under fyra säsonger och berättade och visade bilder från den arktiska ögruppen. Tidigare under hösten har det sänts musikunderhållning vid två tillfällen. I september underhöll Elin Jaurings kvartett och i oktober kom Jonny Fagerman till Arboga.  

För att sprida Livsglädje på äldre dar planerar PRO ytterligare två sändningar. I ett program kommer vi att få träffa Jonny Fagerman igen. I ett annat bjuds vi på sång av Markus Olsson.  

Sändningarna, som ABF Västra Västmanland har hand om, finns att se på Youtube. På PRO:s hemsida pro.se/arboga finns länkar till programmen. Det är bara att klicka sig fram och njuta av högklassig underhållning. På hemsidan kommer även annan aktuell information, samt vad som är på gång, att uppdateras kontinuerligt. 

Margareta Engström Nöstdal

Från löpet

Dagens lunch

Grattisannonser

Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-