Insänt
14:47 | 25 maj 2023

Svängigt på PRO-mötet den 23 maj

Tommy Jacobsson och hans knektar underhöll.

Knektarna.

Ordförande Gunilla Lindström hälsade alla i en välfylld Tallåsgård välkomna. Hon lämnade sen över till Västeråsgänget Knektarna med Tommy Jacobsson i spetsen. Det blev rockigt, rivigt och lite lugnare. Det var Sven Ingvars, Elvis, Roy Orbison, Chuck Barry, Lasse Berghagen, Gunnar Wiklund, Björn Afzelius, Vikingarna och några till. Ett mycket uppskattad musikstund.

Sen blev det kaffe och smörgås. Vidare så informerade Gunilla om kommande resor 27 juli till Gammelvala i Brunnskog, Hemliga resan 22 augusti och Hjalmarrevyn 11 november. De som vill gå i Nationaldagståget 6 juni samlas 11,45 på Borgvikstomten. Den 8 juni återuppstår PRO-rallyt med en sväng runt Kungsör på cirka 3,5 mil med start vid torget 13.30. 19 juli blir det ”Skillingekul” med bondkomikern Kaj Lärka från Norrköping. Mötet avslutades med lottdragningen och Gunilla önskade alla en fin sommar.

Text och foto: Roffe Lindgren


Det här är en insänd artikel skriven av en läsare. Skribenten är fristående och eventuella åsikter som framförs är skribentens egna.

Vill du skriva till vår insändarsida? Skicka din text till insant@magazin24.se. Max 3 600 tecken. Det går bra att skriva under signatur.

Tänk på: håll dig till ämnet, håll god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-