Insänt/Bowling
08:39 | 6 mars 2023

Träningsläger med föreningar från Skåne

IF Pluss fick besök under helgen.

Foto: IF Pluss

Klubbarna som kom till Köping var Lund och Palmstaden. Det blev full fart hela dagen med 3-mannatävling på Bellevue där Skåne vann. Sedan intogs lunch.

Därefter åkte vi vidare till 9 Pin Bowl där Minna och Evangelic Barkenskiöld tog emot oss, hela gänget på 34 personer. Där de fick lära känna varandra mer genom att rulla klotet, kasta stor boll till varandra med namn innan boll fick studsas iväg. Vi avslutade 9 Pin Bowl med mixade lag och tjejligan med Bettan, Dessan och en skånetjej gick segrade ur finalen.

Sedan hem till Köping där dagen avslutades med grillbuffé i klubblokalen. Som sammanfattning: nya kompisar, glädje, skratt och en stor gemenskap med så mycket kärlek till varandra. Endorfinerna är påfyllda till max. Så roligt att få denna chans att få göra detta och det utmynnade i att det är viktigt att få träffas och utbyta med varandra!

Det var även många som fick nya kompisar efter detta!

Ledare, IF Pluss


Det här är en insänd artikel skriven av en läsare. Skribenten är fristående och eventuella åsikter som framförs är skribentens egna.

Vill du skriva till vår insändarsida? Skicka din text till insant@magazin24.se. Max 3 600 tecken. Det går bra att skriva under signatur.

Tänk på: håll dig till ämnet, håll god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-