Okategoriserade
09:25 | 16 september 2015

HockeyEttan kan bli ett riktigt getingbo

Surahammar vill prestera bättre än i fjol. “Vi ligger i fas men har mycket att jobba på”
På lördag inleder mötet mellan Köping HC och IFK Arboga årets säsong av HockeyEttan Västra. Dagen därpå väntar sedan Surahammars första match.

– Det känns bra och kul att komma igång. Det blir lite tradigt på försäsongen även fast den också är viktig, säger Surahammars tränare Joakim Lundholm.

Blue Hammers insatser under försäsongen har varierat och man kommer till premiären med två vinster och fyra förluster i bagaget.

– Vi ligger i fas men vi har mycket att jobba på så vi är inte klara på långa vägar. Vi satsar på att bli bättre och bättre ju längre serien lider.

Lundholm vill inte utge någon spelare i laget för att vara ett större hot än andra utan han menar att lagets styrka ligger i att få med sig hela laget. Kanske borde fokus läggas på att sammansvetsa truppen då de har ett gäng nya spelare. 

– Jag tycker alla har kommit in bra i truppen. Vi har två nya amerikaner som bara blir bättre och bättre. Som truppen ser ut nu så är vi nöjda.

Blue Hammers vill spela ett rakt spel och vara det puckförande laget. De fokuserar mer på att göra fler mål än motståndarna än att försöka släppa in färre.

Men vad blir då deras mål rent placeringsmässigt?

– Våra förhoppningar är att bli bättre än i fjol och på så sätt slippa kval. Jag tror att tabellen blir väldigt jämn. Förutom fyra förmodade topplag så kan alla slå varandra.

Ett av dessa förmodade topplag är Skövde IK. De är också Surahammars motståndare i premiären.

– Jag hoppas att vi kan åka ner och göra en bra match. De är favoriter så vi har ingenting att förlora, avslutar Lundholm.

Matchen spelas på Billinghov på söndag med start klockan 16.00.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-