Basket
12:19 | 4 juni 2021

Köpingssonen förste spelare klar för Gehrkes Stars

Unge talangen förlänger med Köping.

Köpingssonen Simon Klaasma förlänger med Stars. Foto: Magazin24

Köping Stars har nu börjat bygga spelartruppen inför säsongen 21/22, den första med Torbjörn Gehrke som huvudtränare. Förste spelare att skriva på är den egna produkten Simon Klaasma. Det skriver klubben i ett pressmeddelande under fredagen.

– Jag är supertaggad för en säsong till i Köping Stars. Jag känner att Köping är rätt ställe för mig att fortsätta utvecklas i. Sedan hoppas jag verkligen att Köpingspubliken kan komma tillbaka till hallen i höst och vara den publik som jag känner, säger Klaasma i pressmeddelandet.

Tränaren Torbjörn Gehrke säger så här om hemmasonen:

– Simons spetskvalitet är hans skytte och det är en grym kvalitet att ha om man inte får ”bärande minuter” i sitt lag. Har man en sådan spets så vet man vad man ska göra när man väl kommer in!

Den gångna säsongen fick Klaasma speltid i 24 av 36 matcher. Torbjörn Gehrke menar att publiken i KBS kan förvänta sig att se hemmasonen på planen kommande höst.

– Det är få coacher som lovar speltid till spelare. Jag är en av dem som inte lovar en sekund! Däremot känner jag det vore fegt att inte ge en egen produkt en ärlig SBL-chans för att se om vingarna bär eller kraschar.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-