Kungsör
09:00 | 4 november 2023

Kungsörsföretagare om företagsklimatet

Nöjda företagare berättar.

Som vi berättat i tidigare artikel har Kungsör gjort en raketresa till toppen av Svenskt Näringslivs prestigefyllda ranking.

Vi har frågat en handfull kungsörsföretagare hur de ser på företagsklimatet i Kungsör.


– Folk i kommunen är alltid hjälpsamma och ringer snabbt tillbaka. De hänvisar alltid till rätt person. Beslutsvägarna är korta.
Vi får alltid ett vänligt bemötande.

Jimi Jacobson, Mark o Bygg i Kungsör AB


– Med hjälp av Kungsörs kommuns engagemang har vi förstått vikten av att samverka. Vi når nu ut till fler och vi ser att vi har större möjligheter att samverka med skolor, och förhoppningsvis rekrytera i närområdet. Det är en strategi vi alla vinner på.

Marie Fröjdendahl, platschef Gnutti Carlo Sweden AB


– Kungsörs kommuns framgångar som företagarkommun beror på att dialogen mellan kommun och näringsliv har blivit mycket bättre. Politiker och tjänstemän förstår att det är kommun, kommuninnevånare och företag tillsammans som bidrar till ortens positiva utveckling.

Johan Dahnsjö, vd Kungsörstorp Hotell & Konferens AB


– Kungsörs kommun har ett otroligt bra företagsklimat. De har byggt upp ett förtroende hos oss företag. De är ödmjuka, lyhörda, inlyssnande och tydliga. De lägger mycket tid på att samverka. Det gynnar oss alla.

Ted Åberg, vd Wastvinds AB


– I Kungsör inser både politiker och tjänstemän företagens positiva betydelse för samhället. De är mån om att göra företagandet så enkelt och roligt som möjligt. Med alla aktiviteter som företagarfrukostar och -luncher får vi företagare chansen att lära känna varandra. Det skapar en vi-känsla, och med den löser vi tillsammans de utmaningar som uppkommer.

Miriam Dovrén, vd Nya Eriksbo plantskola AB

Tänk på: håll dig till ämnet, håll god ton och visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-