Västra Mälardalen
14:15 | 13 mars 2022

Föreningsträff med Sparbanken Västra Mälardalen

Efter restriktionerna så kommer solsken. Sparbanken Västra Mälardalen bjuder in till föreningsträff måndag den 14 Mars.

Denny Hedenström, marknadschef på Sparbanken Västra Mälardalen. Foto: Dennis Johansson Strömberg/arkiv

I ett pressmeddelande meddelar Sparbanken Västra Mälardalen och RF-SISU Västmanland att man kommer ha föreningsträff. Måndag den 14 mars mellan kl 16.30 – 19.00 i Ullvigymnasiets aula, Köping.

Ett åttiotal föreningsrepresentanter, cirka 40 föreningar, från Köping, Arboga och Kungsör kommer att samlas för att ta del av programmet. Och de båda arrangörerna är förväntansfulla och glada för det
stora gensvaret.

– Det är jätteroligt att så många vill komma på träffen. Vi på Sparbanken sponsrar väldigt många av föreningarna i Köping, Arboga och Kungsör och vill uppmuntra till en medvetenhet kring värdegrundsarbete och hållbarhet i föreningar och organisationer, något som vår samarbetspartner RF-SISU är experter på, säger Denny Hedenström, marknadschef på Sparbanken i pressmeddelandet.

RF-SISU Västmanland är en organisation som har i uppdrag att stödja, företräda, leda och samordna idrottsrörelsen i Västmanland. Att hjälpa föreningar tillbaka efter coronapandemin är något RF-SISU satsar extra på just nu. Olika typer av utbildningar inom exempelvis värderingar, gemenskap och delaktighet erbjuds löpande.

– Vi hoppas att Föreningsträffen gör att föreningarna får med sig lite nya tankar. Till exempel att värdegrundsarbete ger positiva ringar på vattnet hela vägen från styrelse, till ledare och tränare och även till de aktiva. En förening som jobbar tillsammans mot tydliga mål och värderingar brukar ha fler aktiva ungdomar totalt, och även fler aktiva högre upp i åldrarna, säger Marie Persson, idrottskonsulent på RF-SISU Västmanland i pressmeddelandet.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-