Bowling
11:53 | 19 september 2021

Tung säsongsstart för IKW/KBK

Dubbla förluster under lördagen.

Foto: David Eriksson/arkiv

IKW/Köping BK fick inte den start på säsongen de ville ha när Mellanallsvenskan inleddes under lördagen. I den första matchen ställdes IKW/KBK mot Team Mariestad.

”Hemmalaget inledde starkast och hade ledningen efter två serier med 7-3 efter 3-2 och 4-1. Tredje serien slutade oavjort, 2-2, vilket innebar att Köping fortfarande hade chansen inför sista men Mariestad ville annat och la i en extra växel, slog dagens högst serie och vann med 5-0 till slutresultatet 14-5. Erik Ahlstrand i hemmalaget lirade i en egen division för dagen och var över 100 poäng bättre än näste man med fina 987, som också var dagens högsta slagning i serien. Viktor Danielsson bäst i Köping med 852”, skriver Svenska Bowlingförbundet i sammanfattningen av helgens omgångar. 

I den andra matchen under lördagen åkte IKW/KBK vidare till Karlskoga för match mot BK Nobel.

”Återigen var det dock de två första serierna som var mycket avgörande för matchen, då Nobel inledde matchen i ett rasande tempo och vann både första och andra serien med 4-1. 8-2 halvvägs således. En ledning som sedan förvaltades med 3-2 i tredje serien och därmed var matchen avgjord. Köping rättade till siffrorna lite i sista serien och matchen slutade 12-8 till Nobels fördel. Köping fick åke hem utan poäng den här dagen. Bäst i hemmalaget och matchen var Johan Igelström med sina 888 poäng medan Erik Hermansson var bäst i bortalaget med 874”, skriver Svenska Bowlingförbundet på sin hemsida.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-