Ishockey
08:35 | 3 december 2021

Surahammar hämtar in kanadensisk forward

21-åring klar lagom till starten av Allettan: ”Jag kan knappt vänta tills serien drar igång”.

Thomas Maikkula och Surahammars IF har fått in en ny kanadesisk forward i truppen. Foto: Michaela Ericzén/arkiv

Förra säsongen värvade Surahammars IF in den kanadensiska trion Blake Murray, Jack Thompson och Ethan Cardwell. Trion gjorde dundersuccé och hjälpte klubben att avsluta säsongen på ett starkt sätt.

Nu meddelar Surahammars IF att de förstärker sin trupp med en ny kanadensare. Tyler Boivin värvas in från Hockeytvåan-laget Söderhamn/Ljusne. 21-åringen har den här säsongen noterats för sju mål och nio assist på 16 matcher.

”Det är en tuffing. En fysiskt stark forward med ett riktigt bra skott som efter en kortare tryout nu belönats med ett kontrakt”, skriver Surahammars IF på klubbens hemsida. 

Boivin själv är laddad över att ha anslutit till Surahammar.

– Det känns jättebra det här. Jag är väldigt exalterad och glad över att ha skrivit på för Sura. Att få möjligheten att spela i Allettan kommer att bli en stor upplevelse för mig och för hela föreningen. Jag kan knappt vänta tills serien drar igång och vi får visa våra motståndare vad vi kan göra som lag.

Förra veckan gjorde Surahammar även klart med en annan ny forward. Från Clemensnäs HC värvades 20-årige Arvid Mella. Både han och Tyler Boivin väntas debutera nu på söndag i Allettanpremiären borta mot Hudiksvall

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-