Västra Mälardalen
09:55 | 19 april 2021

Tre misstänkta drograttfyllerister stoppades under helgen

En av de misstänka erkände att han hade brukat cannabis.

Foto: Dennis Johansson Strömberg/arkiv

Den gångna helgen stoppade polisen tre misstänkta drograttfyllerister i regionen. Under fredagskvällen, den 16 april, stoppades två av dem.

Det första stoppet skedde på Nya Hamnvägen i Köping. En polispatrull stoppade en personbil som kördes av en man i 20-årsåldern. Han visade tydliga tecken på narkotikapåverkan och fick följa med för kroppsbesiktning och förhör innan han släpptes på fri fot. Det visade sig också att mannens körkort var återkallat. Föraren misstänks nu för drograttfylleri, ringa narkotikabrott för eget bruk samt grov olovlig körning.

Det andra stoppet under fredagskvällen skedde på Köpingsvägen i Arboga. Bilen som stoppades kördes av en man i 20-årsåldern som påvisade tecken på narkotikapåverkan. Enligt polisens anmälan erkände mannen att han hade brukat cannabis i närtid till stoppet. Efter kroppsbesiktning och förhör släpptes han. Föraren är nu misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott för eget bruk.

Det tredje stoppet skedde på Ringvägen i Köping i lördags kväll, den 17 april. Föraren, en kvinna i 20-årsåldern, visade även hon tecken på narkotikapåverkan. Hon fick följa med polisen för att lämna bevis och förhöras innan hon släpptes på fri fot. Kvinnan misstänkts för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott för eget bruk.

 

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-