Okategoriserade
20:51 | 16 maj 2016

Så inledde Ahlin och Bylund i Legend Cars

MOTORSPORT Legends Cup premiär på Kinnekulle Ring.Det var premiärdags i Legend Cars och för två herrar från KAK så var det också deras allra första start i Legends Cup. 15-åriga Calle Ahlin gick i år över till Legend Cars från gocart och helgens tävling på Kinnekulle Ring gav mersmak.

Av 48 anmälda förare så slutade Calle på plats nummer 20 vilket också var hans mål.

”Calle är nöjd, han hade satt som mål inför denna sin första tävling i serien, med så många bilar att ta sig till A-final, när han väl tog sig dit satte han målet topp 20 och uppfyllde det med. Det roliga är att han verkligen älskar att köra Legends, det blir roligare och roligare för varje heat han kör säger han.” skriver Calles mamma Anne på deras hemsida.

För Frederick Bylund, som i en intervju inför racet sa att han hoppades kunna kriga om en seger, så blev det till slut en 7:e plats.

”Hemma igen efter en riktigt bra race helg där vi visade att vi kommer att bli räkna med under säsongen. En 8:e plats i race1 och en 7:e i race2. Det var mycket fighter och dramatik ända in över mållinjen, speciellt i race 1.”  skriver han på sin Facebooksida.

Mats Carlsson och Robert Rydberg (som också är från trakterna) slutade på en 29:e respektive en 35:e plats.

Från löpet

Dagens lunch

Dagens lunch

Grattisannonser

Grattisannonser Boka en gratis grattisannons för publicering här på magazin24.se

Minnesannonser

Minnenannonser Välkommen att boka in din minnesannons på magazin24.se
+
-